Horuz Koyu Forumu
17 Mayıs 2012, 15:18:43 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Horuz Köyü sitesi tekrar aktif

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hikaye( EN IYI ARKADAS)Kesinlikle okumanizi tavsiye ederim  (Okunma Sayısı 316 defa)
MeRYeM
phpBB Süper Moderatör
arastirmaci yazar

Karma -2352
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : 18 Eylül 2004, 18:25:58 »

En Ýyi Arkadaþ  
Bir zamanlar çok iyi iki arkadaþ varmýþ. Birinin adý Ali öbürünün adý Ahmet'miþ çocukluklarýndan beri beraber büyümüþler yedikleri içtikleri ayrý gitmiyormuþ. alinin ailesinin durumu zengin denilecek kadar iyiymiþ Ahmetlerde fakir denecek kadar kötüymüþ. Bir zaman sonra Ahmet bir kýza aþýk olmuþ çok seviyormuþ evlenmeyi düþünüyormuþ. Ali bir gün, Ahmet senin kýz arkadaþýndan çok hoþlandým onunla evlenmek istiyorum, demiþ. Ahmet Ali ile çok iyi arkadaþ olduðu için senin kadar deðerli mi tabi demiþ. Ali kýzla evlenmiþ ve Baya Bir süre Ahmet'le Ali görüþememiþ. Ahmet Bir zaman sonra baþka kýzla tanýþmýþ ve evlenecekmiþ ama evlenecek parasý yokmuþ aklýna Ali'den borç para almak gelmiþ, gitmiþ Alinin yanýna, Ali demiþ "Ben evleneceðim bana biraz borç para verir misin". Ali kusura bakma demiþ Ahmet borç para veremem. Ahmet çok þaþýrmýþ ve sinirlenmiþ Ahmet onun için sevgilisini vermiþti. Yedikleri içtikleri ayrý gitmiyordu. Ahmet sinirli sinirli eve gidiyormuþ cebine bakmýþ son parasýyla sigara mý alýyým yoksa yol parasý verip eve minibüsle mi diye düþünüyormuþ. Yanýna yaþlý bir adam gelmiþ. "Evladým karným aç bana bir ekmek alýr mýsýn?" demiþ Ahmet düþünmüþ düþünmüþ adama ekmeði almýþ adam Ahmet'e "Yaptýðýný sana fazlasýyla ödeyeceðim" demiþ ve 2 gün sonra ayný adam Ahmetlerin eve gelip Ahmet'e çok büyük bir miktar para vermiþ. Ahmet de artýk Ali kadar zengindi ve düðün davetiyelerini hazýrlarken annesi Ahmet'e "Ahmet senin bir zamanlar ali diye çok iyi arkadaþýn vardý on uda çaðýrsana" demiþ. Ahmet de "Tabi anne çaðýrýrým" demiþ ve davetiyeyi göndermiþ. Düðün günü Ali düðüne gelmiþ takýlar takýldýktan sonra Ahmet mikrofonu almýþ ve
-Bir zamanlar çok iyi bir arkadaþým vardý adý Ali çocukluktan beri yediðimiz içtiðimiz ayrý gitmezdi caným gibi severdim benden sevgilimi istedi gözümü kýrpmadan verdim ama kendisinden borç para istedim beni geri çevirdi Kendisine çok teþekkür ediyorum. demiþ. . Ahmet'ten sonra Ali almýþ mikrofonu eline
- Bir zamanlar Ahmet diye çok iyi arkadaþým vardý yediðimiz içtiðimiz ayrý gitmezdi. Sevgilisi orospuydu adý çýkmasýn diye ben evlendim borç para istedi gurur meselesi yapar diye vermedim. Babamý ayaðýna gönderip servetimi verdim. Düþüncelerinden dolayý kendisine çok teþekkür ediyorum.

HeR MeRHaBa BiR ELVeDa,
HeR ELVeDa BiR MeRHaBaDiR!!

MeRi ©
BURAK
Yönetici
YAZAR

Karma 16
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : 18 Eylül 2004, 18:36:21 »

tuhaf bir hikaye..

Buradan neyi anlatmak istediklerini anlayamadim. Vermek istedikleri mesaj hakkinda sizin bir fikriniz var  :?

Bize kesinlikle okumamiza tavsiye ettigine göre senin bir bildigin vardir meryem :wink:

.......Siyah Beyaz Bir Aþk Hikayesi Bizimki......
...Kargalar sürü ile KaRtaLlAr yalnýzz uçarr....
~~~~ www.kurtlar.tr.cx ~~~~
MeRYeM
phpBB Süper Moderatör
arastirmaci yazar

Karma -2352
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : 18 Eylül 2004, 18:58:01 »

Sadece cok iyi bir arkadaslik .. büyük seyleri göze alarak ..demali karsidindakini düsünerek yapilan fedakarliklar..

HeR MeRHaBa BiR ELVeDa,
HeR ELVeDa BiR MeRHaBaDiR!!

MeRi ©
BURAK
Yönetici
YAZAR

Karma 16
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #3 : 18 Eylül 2004, 19:46:41 »

Anliyorum. Fakat ben bu yazida farkli bir boyutu hissettim. Anlatilan hikayenin neyi bizimle paylastigini kavrayamadim sadece. Belki hikayeyi yazan kisi pek usta degil ya da anlatmak istedigi cok cok farkli bisi..

Mesela:

Burada hayatta gördügümüz hersey, görüldügü gibi olamayabilecegini düsünebiliriz. öyle degil mi  :wink:  Bizim gördügümüzü sandigimiz harita görülenden tamamen farkli olabilir belki..

belki yazan bunu da anlatmak istemiste olabilir.. ya da bir insanin kendi beyninde olusan karakterlerin kendi arasinda yasanan bir diyalogtan kesitte olabilir  :roll:

' ' ' ' ' ' '
Nelerden fedakarlik yapacagina karar veremeyen ilerisi icin pek parlak aday sayilmaz

' ' ' ' ' ' '

.......Siyah Beyaz Bir Aþk Hikayesi Bizimki......
...Kargalar sürü ile KaRtaLlAr yalnýzz uçarr....
~~~~ www.kurtlar.tr.cx ~~~~
Mehmet Dag
Yönetici
yazar

Karma 16
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #4 : 19 Ekim 2004, 03:42:14 »

cok güzel tebrikler

mutlu_kan
phpBB Multi_Mutlu
populer yazar

Karma 5
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 20 Ekim 2004, 10:55:34 »

Meryem ellerine saðlýk...
Çok harika...

"OYUN BITTIGINDE SAH DA VE PIYON DA AYNI KUTUYA KONUR"
ÞAYLAN
arastirmaci yazar

Karma 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #6 : 23 Ekim 2004, 23:47:07 »

Ellerin dert Görmesin Merycim,T$k gülüm
asiVEmavi
Aktif Okur

Karma 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 24 Ocak 2007, 16:53:27 »

bu hikaye gerçekten çok güzelmiþ yaa   =D>  ama þimdi ALÝ ler gibi arladaþ bulmak çok zorrr

SENSÝZLÝK MÝ??? ASLA!!!
serdar
Aktif Okur

Karma 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 11 Mart 2007, 16:14:54 »

en muhteþem gece gündüzü olandýr en güçlü sevgi hiç kaybolmayandýr en mutlu insan hatýrlanandýr en güzel dostluk sizle olandýr
serdar
Aktif Okur

Karma 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 24 Mart 2007, 22:23:21 »

hayat tranvay gibidir tam yer bulmuþ oturacakken birde bakmýþsýn son duraga gelmiþsin
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Anasayfa Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC